Foto: Shutterstock
Skābeņu - biešu lapu aukstā zupa spirdzinājums karstai vasaras dienai.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gskābenes200 gbiešu lapas1 gab.gurķis100 gredīsi50 glociņi30 gdilles0.25 glāzeskābs krējums sāls

Pagatavošana

1

Biešu lapas nomazgā, smalki sagriež, pārlej verdošu ūdeni un vāra 10 minūtes. Pievieno nomazgātas un smalki sagrieztas skābenes, turpina vārīt 10 minūtes. Pievieno sāli un atdzesē.

2

Gurķus, redīsus sagriež ripiņās, zaļumus un lokus smalki sagriež. Visu pārlej ar aukstu novārījumu ūdeni, kur vārījās biešu lapas un skābenes.

3

Atsevišķi pasniedz krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!