60Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 lūdens vai buljons250 gskābenes250 gnātres1 gab.burkāns2 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne50 gsviests4 gab.olas zaļumi skābs krējums lauru lapas melnie piparu graudi pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Skābenes un nātres applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež strēmelītēs.
2
Sīpolus, kartupeļus, burkānu, sakni nomizo un sagriež kubiņos. Burkānu var sarīvēt.
3
Ja ir vēlme sīpolus un burkānus var apcept sviestā uz pannas.
4
Kartupeļus, burkānus, sīpolus, pētersīļa sakni liek verdošā ūdenī un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Beigās pievieno skābenes un nātres, lauru lapu, piparus, sāli.
5
Pirms pasniegšanas, šķīvī iegriež olu, uzlej zupu, pārkaisa zaļumus un pieliek krējumu.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit