30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
120 gskābēti kāposti50 gburkāni15 gsīpoli10 gpētersīļi15 gsviests vai margarīns10 gauzu pārslas15 gskābs krējums sāls zaļumi (sīpolu lociņi)
Sagatavošana
1
Ūdenī vāra skābētus kāpostus, salmiņos sagrieztus vai uz sakņu rīvītes skaidiņās sarīvētus, sviestā vai margarīnā apceptus burkānus, pētersīļus, sīpolus.
2
Kad kāposti gandrīz mīksti, tad pievieno auzu pārslas vai miežu putraimus un vāra, līdz kāposti mīksti.
3
Pirms pasniegšanas zupā liek skābu krējumu un sasmalcinātus sīpolu lociņus.
Iesūtīja: pirmie ēdieni, dārzeņu un sēņu zupas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit