Foto: Shutterstock
Skābētu kāpostu veģetārā zupa ar auzu pārslām vai miežu putraimiem.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

120 gskābēti kāposti50 gburkāni15 gsīpoli10 gpētersīļi15 gsviests vai margarīns10 gauzu pārslas15 gskābs krējums sāls zaļumi (sīpolu lociņi)

Sagatavošana

1

Ūdenī vāra skābētus kāpostus, salmiņos sagrieztus vai uz sakņu rīvītes skaidiņās sarīvētus, sviestā vai margarīnā apceptus burkānus, pētersīļus, sīpolus.

2

Kad kāposti gandrīz mīksti, tad pievieno auzu pārslas vai miežu putraimus un vāra, līdz kāposti mīksti.

3

Pirms pasniegšanas zupā liek skābu krējumu un sasmalcinātus sīpolu lociņus.

Iesūtīja: pirmie ēdieni, dārzeņu un sēņu zupas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!