![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/8dec2a10-7951-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
100Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābēti kāposti kartupeļi kūpināts šķiņķis cūkgaļa sīpoli ķimenes alus āboli
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Apcep kūpināto šķiņķi ar sīpoliem, pārber pīlē.
3
Uz karstas uguns apbrūnina cūkgaļas gabaliņus, arī pārliek pīlē. Pīlē liek skābos kāpostus, sagrieztus kartupeļus, uzber ķimenes, pielej krūzīti alus, uzliek vāku un liek cepeškrāsnī uz stundu.
4
Pēc stundas kāpostiem pievieno sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.
5
Kāpostiem pieliek 2 sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.
Iesūtīja: Evo Bic
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit