Sastāvdaļas norādītas 30 nelielām kotletītēm.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
500 gmaltā gaļa100 gbaltmaizes rīvmaize0.5 gab.sīpols mlledusauksts ūdens1 gab.ola TKgaršvielas1 gab.ķiploka daiviņa eļļa
Sagatavošana
1
Sīpolu sasmalcina, un apcep, lai tie kļūst caurspīdīgi, bet nav vēl brūni.
2
Sīpolus nedaudz atdzesē un jauc klāt maltajai gaļai (es ņemu tikai jaunlopa vai liellopa, bet var ņemt arī jaukto). Masai piejauc klāt olu, piespiež ķiploku, pieber rīvmaizi un garšvielas.
3
Mīklai pamazām lej klāt ūdeni. Kārtīgi izmīca laukā lieko gaisu. Masai jābūt mīkstai, bet arī ne pārāk ūdeņainai. Sākumā var šķist, ka nekas neturēsies kopā.
4
Noliek kotlešu masu nedaudz uzbriest (aptuveni 10 minūtes).
5
Pannā sakarsē eļļu un kārto uz tās kotletes aptuveni viena - divu kumosu izmērā. Cep no katras puses aptuveni 5 minūtes vai arī, kamēr gatavas.
Iesūtīja: Sanchulis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit