45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 kāposts1 burkāns1 sīpols5 kartupeļi400 gmaltā gaļa pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari8 kausētā siera plāksnes4 ķiploka daiviņas200 mlbuljons pēc garšaszaļumi
Sagatavošana
1
Uz rupjās rīves vai virtuves kombainā sarīvē kāpostu, kartupeļus un burkānus. Sasmalcina sīpolu. Visus dārzeņus liek bļodā, pievieno sāli, piparus un samaisa.
2
Pusi dārzeņu masas liek dziļajā veidnē, virsū saplucina maltās gaļas* kārtu, kam iepriekš piespiesti ķiploki, pievienota sāls un pipari. Tad liek virsū atlikušos dārzeņus,
3
Visu pārkaisa ar zaļumiem, pārlej ar kausiņu buljona Uzliek vāku un liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī, lai sautējas aptuveni 45 minūtes.
4
Tad pārliek ar kausētā siera plāksnēm vai rīvētu sieru un turpina cept, līdz siers izkusis.
* var arī pirms tam gaļu apcept, bet es to uzskatu, par lieku ēdiena treknināšanu un vēl, ja jūt, ka buljons par daudz pielējies, noņem vāku, lai šķidrums iztvaiko.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit