Foto: Shutterstock
"Slinkie" tīteņi jeb kotletes no tīteņu sastāvdaļām. Sulīgi un bezgala gardi - lieliska ideja sātīgām vakariņām,
45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

maltā gaļa kāposti rīsi garšvielas ķiploki zaļumi burkāni sīpoli rīvmaize vai manna tomātu mērce tomāti (svaigi vai konservēti)

Pagatavošana

1

Lielā bļodā kopā samaisu malto gaļu, sarīvētu kāpostu, izvārītus rīsus, garšvielas, ķiploku, zaļumus, var arī sarīvētu burkānu un sasmalcinātu sīpolu, kurus vispirms apcep.

2

To visu samīcu tādā kā kotlešu masā, taisu kotletītes, apviļā rīvmaizē vai mannā, lieku uz pannas cepties, kā kotletes, tikai biki ilgāk uz mērenas uguns.

3

Gatavās salieku katliņā, aplaistu ar nedaudz tomātu mērci, sablendētiem tomātiem un kādas 15 minūtes pasautēju. Lai mērce tumīgāka, var pievienot saldo vai skābo krējumu.

Iesūtīja: ritaa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!