45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maltā gaļa kāposti rīsi garšvielas ķiploki zaļumi burkāni sīpoli rīvmaize vai manna tomātu mērce tomāti (svaigi vai konservēti)
Pagatavošana
1
Lielā bļodā kopā samaisu malto gaļu, sarīvētu kāpostu, izvārītus rīsus, garšvielas, ķiploku, zaļumus, var arī sarīvētu burkānu un sasmalcinātu sīpolu, kurus vispirms apcep.
2
To visu samīcu tādā kā kotlešu masā, taisu kotletītes, apviļā rīvmaizē vai mannā, lieku uz pannas cepties, kā kotletes, tikai biki ilgāk uz mērenas uguns.
3
Gatavās salieku katliņā, aplaistu ar nedaudz tomātu mērci, sablendētiem tomātiem un kādas 15 minūtes pasautēju. Lai mērce tumīgāka, var pievienot saldo vai skābo krējumu.
Iesūtīja: ritaa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit