Foto: Shutterstock
Šokolādes "desa" - ikdienas našķim.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.olu dzeltenumi400 gcepumi6 TKkakao1 glāzecukurs150 gsviests

Pagatavošana

1

Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru.

2

Uz lēnas uguns izkausē sviestu, pievieno kakao, rūpīgi izmaisa. Pievieno olu dzeltenumus un iemaisa. Pārlej masu cepumiem.

3

Visu samaisa, ietin folijā vai maisiņā, izveido desas formu, ieliek ledusskapī, pēc dažam stundām izņem, sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: aijule

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!