Foto: Shutterstock
Svaigi vitamīni ziemai - lieto kā piedevu pie gaļas ēdieniem. Bet var arī leksēt ar karoti pa tiešo no burkas.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 kgtomāti3 kgpaprika3 čili3 ĒKsāls300 gķiploki3 gab.mārrutku burciņas sāls

Sagatavošana

1

No mizām atbrīvotus tomātus, papriku un ķiplokus samaļ gaļasmašīnā. Piejauc klāt mārrutkus un sāli.

2

Visu kārtīgi samaisa, liek burciņās un aizvāko vai nu ar skrūvējamiem vai plastmasas vāciņiem. Glabā ledusskapī.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!