Foto: Shutterstock
Svaigu kāpostu sacepums ar kartupeļiem un tomātiem - sātīgai un gardai ikdienas maltītei.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
600 gkāposti600 gkartupeļi200 gtomāti0.5 lpiens2 gab.olas zaļumi sīpoli sāls rīvmaize100 gsviests

Sagatavošana

1

Olas sakuļ, pieliek sakapātus sīpolus, zaļumus, pielej pienu, pievieno sagrieztus un sviestā sasautētus svaigos kāpostus. Novārītus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Sagrieztus tomātus.

2

To visu liek sagatavotā cepamā veidnē, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī brūnu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!