![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/97ef1490-5e86-11ed-8150-ed9e2880d4e4.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa200 gvistas aknas50 gbaltvīns1 TKtomātu pasta1 ĒKkaperi2 ĒKkapāti pētersīļi malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus nomizo, sīki sakapā.
2
Pannā sakarsē eļļu, tajā apcep sasmalcinātos sīpolus un ķiplokus, pievieno vistu aknas un arī apcep. Pievieno baltvīnu, tomātu biezeni, kaperus, pētersīļus. Uz lēnas uguns pasautē.
3
Noņem no plīts, atdzesē, sasmalcina biezenī. Pievieno garšvielas, liek biezā kārtā uz grauzdētas maizītes.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit