Foto: Shutterstock
Krostini ir tipiska itāļu uzkoda, ko gatavo no nelielas grauzdētas maizes šķēles (parasti - ciabatas) ar dažādām piedevām - šķiņki, pastēti, pesto, tomātiem u.t.t.

::recepte::

Sīpolus, ķiplokus nomizo, sīki sakapā.

Pannā sakarsē eļļu, tajā apcep sasmalcinātos sīpolus un ķiplokus, pievieno vistu aknas un arī apcep. Pievieno baltvīnu, tomātu biezeni, kaperus, pētersīļus. Uz lēnas uguns pasautē.

Noņem no plīts, atdzesē, sasmalcina biezenī. Pievieno garšvielas, liek biezā kārtā uz grauzdētas maizītes.

::!recepte::

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!