30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
185 gsaldais krējums400 gtumšā šokolāde60 gsviests drupināti vafeļu gabaliņi2 ĒKrums APVĀRTĪŠANAI: krāsainās cukura skaidiņas šokolādes skaidiņas muslis smalki drupinātas piparkūkas
Pagatavošana
1
Šokolādi karsējot izkausē ar saldo krējumu.
2
Katliņā pievieno sviestu (vai margarīnu). Pievieno rumu.
3
Kad masa atdziest, veido apaļas konfektes, ja ir vēlēšanās - apviļā.
4
Gatavās konfektes liek no folijas veidotos papīrīšos un novieto ledusskapī atdzesēties.
Iesūtīja: Baiba
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit