Tabulē ir tradicionāli arābu salāti, ko parasti gatavo no bulgura, tomātiem, gurķiem, smalki sagrieztiem pētersīļiem, piparmētrām, citrona miziņas, sīpoliem un ķiplokiem, kas sajaukti ar olīveļļu un citronu sulu. Nereti bulguru mēdz aizvietot ar kuskusu.

::recepte::

Kuskusu vai bulguru uzbriedina, kā norādīts uz iepakojuma, un atdzesē.

Tomātus un gurķus nomizo un sīki sagriež.

Sasmalcina sīpollokus, pētersīļus un piparmētru lapiņas, pierīvē citrona miziņu.

Dārzeņus un garšaugus sajauc ar atdzisušajiem putraimiem, pievieno citrona sulu, olīveļļu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Visu samaisa un liek ledusskapī uz pusstundu.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !