40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzekuskuss vai bulgurs500 gtomāti300 ggurķi3 sīpolloki5 piparmētru lapas5 ĒKolīveļļa1 citrons pēc garšassāls, melnie pipari
Sagatavošana
1
Kuskusu vai bulguru uzbriedina, kā norādīts uz iepakojuma, un atdzesē.
2
Tomātus un gurķus nomizo un sīki sagriež.
3
Sasmalcina sīpollokus, pētersīļus un piparmētru lapiņas, pierīvē citrona miziņu.
4
Dārzeņus un garšaugus sajauc ar atdzisušajiem putraimiem, pievieno citrona sulu, olīveļļu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
5
Visu samaisa un liek ledusskapī uz pusstundu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit