30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gtuncis savā sulā200 gnelieli kartupelīši2 olas100 gzaļās pākšu pupiņas ķirštomāti2 šalotes sīpoli pēc garšasvīna etiķis3 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Nelielus kartupelīšus notīra un uzvāra. Uzvāra olas un zaļās pupiņas. Visu atdzesē.
2
Gatavo mērci: šalotes sīpolus sīki sasmalcina, pārlej ar vīna etiķi un 3 ēdamkarotēm olīveļļas.
3
Kartupelīšus pārgriež uz pusēm, olas sagriež četrās daļās.
4
Šķīvjos kārto plucinātas salātu lapas, kam pāri liek kartupeļus, olas un pupiņas. Pievieno dažus ķirštomātus.
5
Tuncim nolej sulu un sadala zivi pa porcijām, pārlejot ar mērci.
Ātri, viegli un garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit