Ziedkāposti Singapūras gaumē garšos gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pieliekot vien nedaudz pūles, ar mājās gatavotu ēdienu var radīt restorāna sajūtu!
40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ziedkāposts, sadalīts rozetītēs1 liels sīpols, smalki sagriezts5 smalki sagrieztas ķiploka daiviņas neliels gabaliņš ingvera saknes, smalki sagriezts1 ĒKkukurūzas milti3 ĒKkviešu milti1 ĒKrīsu milti pēc garšasčili pulveris pēc garšassāls0.5 TKsojas mērce1 TKtomātu mērce svaigs koriandrs, sīpolloki garnēšanai

Pagatavošana

1

Sajauc kopā kukurūzas, kviešu un rīsu miltus.

2

Pievieno ūdeni, tik daudz, lai veidotos vidēji bieza mīkla.

3

Masai pievieno ziedkāpostu, visu samaisa tā, lai ziedkāpostu rozetītes pilnībā būtu pārklātas ar mīklu.

4

Dziļā pannā uzkarsē eļļu. Kad eļļa ir karsta, pa vienam liek pannā ziedkāpostus un apcep.

5

Kad ziedkāposti paliek zeltaini, tos izņem no pannas.

6

Pannā vēlreiz uzkarsē eļļu un ber ķiploku daiviņas, sīpolus, ingveru. Cep aptuveni 2 minūtes.

7

Pannas saturam pievieno sāli, čili pulveri un mērces. Visu izkarsē.

8

Apceptajiem ķiplokiem, sīpoliem un ingveram pievieno ziedkāpostus un visu samaisa.

9

Gatavos ziedkāpostus kārto pa porciju šķīvjiem, pāri kaisa sagrieztus zaļumus - sīpollokus un svaigu koriandru. Var ēst vienus pašus, var pievienot rīsus vai nūdeles.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!