Gadās, ka lēcas izvārās pārāk daudz - apēd siltas, pēc tam uztaisi salātus - un vēl paliek pāri! Tā nu tapa šādas pusdienas - omlete ar lēcām un brokoļiem, kas šoreiz, starpcitu, arī bija palikuši pāri. It kā recepte tapa, apvienojot bļodiņas ar produktiem ledusskapī, bet rezultāts manuprāt ir atsevišķas receptes vērts, ne tikai no sērijas "ko iesākt ar pārpalikumiem".

::recepte::

Olas sakuļ ar pienu, sāli un pipariem.

Iemaisa brokoļus, lēcas un gabaliņos sagrieztu tomātu.

Traukam uzliek vāku vai pārsedz ar foliju, cep cepeškrāsnī 180 grādos kādas 20 minūtes, līdz, pakustinot trauku, var redzēt, ka olas vairs nav šķidras.

::!recepte::

Ēd siltu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!