9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
360 gauksts 'Rasa' aveņu krēmsiers2 ĒKgaišais cukurs nedaudz vaniļas pulveris vai pasta, vai ekstrakts200 mlsaldais krējums rupjmaizes rīvmaize kanēlis baltā šokolāde saldētas vai svaigas avenes kaltētas avenes
Sagatavošana
1
Pannā apgrauzdē rupjmaizi ar kanēli un ļauj atdzist.
2
Tikmēr gatavo krēmu - saputo aveņu krēmsieru ar nedaudz cukura un vaniļu. Kad masa kļuvusi vijīga, pievieno saldo krējumu. Puto, līdz izveidojas vijīgs krēms.
3
Ņemot talkā konditorejas uzgaļus, deserta šķīvīšos veido krēma pīnītes, bantītes vai kādu citu sev tīkamu veidu.
Pasniedz, pārkaisot ar graudzētajām drumstalām vai svaigām ogām. Var pasniegt arī ar rīvētu šokolādi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit