![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/4280b200-5e92-11ed-b274-a3009b05a05b.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 kārtainās rauga mīklas loksnes360 gbiezpiens200 gspināti20 gsviests80 gciedru rieksti pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Mīklas loksnes izņem no iepakojuma un izkārto uz cepampapīra, ļaujot mīklai atkust istabas temperatūrā.
2
Katru mīklas loksni pārgriez uz pusēm, iegūstot 12 mīklas kvadrātus.
3
Spinātus noskalo un nosusini.
4
Labi sakarsētā, sausā pannā bez taukvielām apgrauzdē riekstus, līdz tie ir zeltaini brūni.
5
Citā pannā izkausē sviestu un uz vidējas liesmas karsē spinātus, līdz tie saplok.
6
Samaisa spinātus ar biezpienu un riekstiem, pievieno sāli un liek masu uz sagatavotajiem mīklas kvadrātiem - aptuveni pusotru, divas ēdamkarotes biezpiena masas katra mīklas kvadrāta centrā. Mīklas stūrīšus pārloka pildījumam, veidojot aploksnītes.
7
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, 200 grādos aptuveni 15-20 minūtes, līdz mīkla kļūst zeltaina.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit