Ja gribas palutināt savu mīļos ar īpašu maltīti un ja viņiem garšo jūras veltes - šī būs īstā recepte!
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gmakaroni300 ggarneles100 gsaldēti vai konservēti zirnīši100 gkonservēta kukurūza100 gķiršu tomātiņi200 gkausētais siers130 gkrēmsiers ar garšvielām zaļumi pēc izvēles

Sagatavošana

1

Vāra makaronus 4-5 minūtes, tad nokāš.

2

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C.

3

Makaronus sajauc kopā ar kausēto sieru, garnelēm, ķiršu tomātiņiem. Klāt pievieno konservētus vai saldētus zirnīšus un konservētu kukurūzu.

4

Liek visu cepamajā traukā, pa virsu kārto sadrumstalotu svaigo sieru ar garšvielām.

5

Cep 25 līdz 30 minūtes un pasniedz ar zaļumiem.

"Aikāgaršo" padoms: ja tev negaršo garneles, pievieno vairāk dārzeņu un pagatavo veģetāro sacepumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!