720Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 kgcūkgaļa500 gsīpoli1 citrons100 mlsauss baltvīns1 ĒKķimenes2 lauru lapas melnie un sarkanie pipari sāls saujasvaigi zaļumi (lociņi, dilles, kinza, pētersīļi u.t.t.)
Pagatavošana
1
Sīpolus sagriež šķēlēs un sajauc ar sakapātiem zaļumiem.
2
Pievieno svaigi maltus piparus, drupinātas lauru lapas, ķimenes, olīveļļu, svaigi spiestu citrona sulu un baltvīnu. Sāli pievieno pēc garšas, tomēr visgardāk, ja to pārkaisa jau gatavam, izceptam šašlikam.
3
Gaļu sagriež kubiņos un kārtīgi samīca ar sagatavoto marinādi. Atstāj uz nakti iemarinēties un cep.
4
Izceptam šašlikam pārkaisa svaigus zaļumus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit