Lieliska gaļas marinādes recepte viskija mīļotājiem.

::recepte::

Liek ribas traukā (ne metāla). Sajauc visas marinādes izejvielas, izņemot viskiju. Uzkarsē viskiju pannā un uzmanīgi aizdedzina. Pievieno viskiju marinādei, kārtīgi samaisa un visu pārlej ribiņām. Ļauj gaļai marinēties vismaz stundu, bet vislabāk - atstāt to uz nakti.

Izņem ribas no marinādes, marinādi noliek malā. Cep vai grilē ribiņas tik ilgi, kamēr tās gatavas (cūku ribiņām jābūt labi izceptām, jērs var būt rozā).

Marinādi lej uz pannas, uzvāra un turpina vārīt, kamēr mērce reducējas un sabiezē. Pasniedz kopā ar ribiņām un piedevām pēc izvēles.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!