Foto: mosfood
Neparasta, ļoti garšīga un interesanta uzkoda mājas viesībām - no kabacīšiem un sēnēm.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

800 gkabači3 olas200 gcietais siers1 glāzekviešu milti450 gburkāni1 sīpols pēc garšasgaršvielas300 gšampinjoni vai meža sēnes10 gsviests2 ĒKaugu eļļa

Pagatavošana

1

Kabačus smalki sarīvē, pievieno sāli un nospiež lieko šķidrumu.

2

Pievieno garšvielas pēc garšas, 100 gramus smalki rīvēta siera un olas, visu kārtīgi sajauc.

3

Beigās pievieno miltus, visu samaisa, iegūstot kabaču pankūku mīklai līdzīgu masu.

4

Cepamplāti izklāj ar cepampapīru, ko pārziež ar sviestu. Pārlej kabaču masu un cep 180 grādos 15-20 minūtes.

5

Kamēr cepas kabači, gatavo pildījumu. Smalki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno rīvētus burkānus un smalki sagrieztas sēnes. Kad dārzeņi mīksti, pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samaisa.

6

Izņem kabaču "biskvītu" no krāsns un vēl karstam pāri liek pildījumu, izlīdzinot vienmērīgā kārtā. Sarullē, veidojot glītu ruleti.

7

Gatavo ruleti ietin folijā un liek cepeškrāsnī vēl uz 15 minūtēm.

8

Pirms pasniegšanas kabaču ruleti pilnībā atdzesē, tad sagriež šķēlēs. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!