Foto: Shutterstock
Šī ir tiešām lieliska - vienkārša un ātra recepte, kurā vari izmantot arī mazos un neizkatīgos ābolīšus, kuri citādi ir nolemti iznīcībai. Tas noderēs kā siera plates papildinājums un,uzziests uz grauzdētas maizes šķēles vai pārliets ar pienu, būs fantastiski gards deserts.
35Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 kgāboli1 lūdens300 gcukurs pēc garšaskanēlis1 ĒKvaniļas cukurs50 gželatīns

Sagatavošana

1

Ābolus nomizo un izņem tiem sēklotni.

2

Katliņā lej ūdeni, pievieno cukuru, kanēli, vaniļas cukuru un vāra, līdz sīrups uzmet burbuli.

3

Sīrupam pievieno ābolus, lai tie būtu pārklāti ar sīrupu un uz lēnas uguns karsē aptuveni 10 minūtes.

4

Ābolus izņem no sīrupa un liek burciņās. Sīrupam pievieno želatīnu un iemaisa, līdz tas ir izkusis.

5

Ābolus pārlej ar sīrupu un burciņas aizvāko. Ilgākai uzglabāšanai burciņas ir vēlams pasterizēt.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!