30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
olīveļļa, cepšanai1 gab.sīpols2 gab.seleriju kāti2 gab.ķiploka daiviņas2 gab.vistas fileja0.33 tasegrūbas1 tasezaļie zirnīši pēc garšassāls pēc garšascukurs1 gab.citrons pētersīļi, sasmalcināti pēc garšasčili, svaigs
Pagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Selerijas sakni, pētersīļus un čili sasmalcina. Vistas fileju sagriež gabaliņos
2
Katliņā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, pēc pāris minūtēm pievieno iepriekš izmērcētas grūbas* un selerijas, vēl pēc pāris minūtēm gaļu. Turpina cept 3-4 minūtes, tad pārlej ar ūdeni un vāra.
3
Kad zupa sāk burbuļot, pievieno sāli, cukuru, čili un vāra 5 minūtes. Tad pievieno zirnīšus un turpina vārīt 3-4 minūtes.
4
Nogriež uguni,pievieno citrona sulu, sarīvētu citrona mizu un pētersīļu zaļumus.
*Grūbas var aizstāt ar rīsiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit