Foto: Vida Press
Sardīnes ar aromātisko olīvu salsu - sātīga uzkoda spāņu gaumē. Šis ēdiens ir ļoti ātri pagatavojams un īpaši labi garšos ar glāzi baltvīna. Lai nelaistu zudumā gardo mērci , uzslauki to ar gabaliņu svaigi ceptas maizes.

::recepte::

Gatavo salsu. Sīpolu un ķiploku nomizo un sasmalcina. Pētersīļus un olīvas sasmalcina. Visu liek bļodiņā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

Pannā izkausē sviestu, pievieno eļļu un liek cepties sardīnes. Apcep tās zeltainas no abām pusēm.

Pasniedz sardīnes ar grauzdētu maizi, pārslakot tās ar olīvu salsu.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!