6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
3 TKmiso pasta svaigs ingvers, 2cm1 gab.ķiploka daiviņa300 mlūdens3 gab.sīpolloki1 šķipsnaKajēnas pipari
Pagatavošana
1
Lielā krūzē liec miso pastu, sarīvētu ingveru vai tējkaroti ingvera sulas. Piespied ķiploku, pārlej ar ūdeni un maisi, līdz pasta ir izšķīdusi.
2
Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz miso pastas, pārkaisi ar sasmalcinātiem lociņiem, pievieno šķipsnu piparu.
Baudi nekavējoties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit