"Lai jums viegli un skaisti pagatavot un abiem labi garšo! Iepriecini savu mīļoto!" iesaka "Lido" šefpavāre Ilga Joma.
Pagatavošana:
Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru stingrās putās, pievieno krēmsieru.
Gatavojot alus mērci, izspiež sulu no puses laima, pievieno 2 olu dzeltenumus, 50 g "Lielvārdes" kviešu alus vai "Lido" alus un 2 ēdamkarotes cukura.
Visas mērces sastāvdaļas samaisa, liek karstā ūdens peldē un turpina maisīt, līdz masa kļūst krēmīga.
Uz šķīvja kārto ogas, blakus liek siera krēmu un uzlej alus mērci. Dekorē ar piparmētru lapiņām un marakujas augļa sēklām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit