Fоtо: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Brīnišķīgi salāti, kas papildinās gaļas ēdienus vai zivi, kā arī rīsus vai mundierī ceptus kartupeļus. Bet tikpat labi šie salāti var būt kā pamatēdiens - pievieno grauzdētus pekanriekstus vai valriekstus, plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu vai bumbieri, vai sieru, vai plānas vistas filejas šķēlītes. Izbaudi!

::recepte::

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un fenheli - aptuveni 1-2 minūtes.

Liec pannā sarkanos kāpostus un izkarsē vēl 3-4 minūtes. Visu liec lielā salātu traukā, pievieno svaigo kāpostu un rīvētus burkānus.

Gatavo mērci: visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Pārlej mērci pār salātiem un samaisa.

Salātus pasniedz vēl siltus, pirms tam pārkaisot ar grauzdētām ķirbju sēklām un svaigiem pētersīļiem.

::!recepte::

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !