30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 nelielas foreles (apmēram 600-700 g) svaigi malti melnie pipari citrons sāls
Pagatavošana
1
Foreles iztīra, nogriež tām galvu un izklāj uz cepešpannas, kura izklāta ar cepampapīru. Liek cepeškrāsni sildīties uz 180 grādiem.
2
Citronu pārgriež uz pusēm un izspiež nedaudz citronu sulas uz katras foreles, iesmērējot zivis, lai tās uzsūc sulu.
3
Pēc tam zivis apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un sāli. Drīkst izmantot arī citronpiparu garšvielu maisījumu. Ļauj zivīm pastāvēt aptuveni 15 minūtes, lai tās iemarinējas.
4
Tad liek cepeškrāsnī, tās zemākajā līmenī un ļauj cepties 13 līdz 15 minūtes. Kad tās kļuvušas zeltainas, ņem laukā no cepeškrāsns.
Pasniedz ar rīsiem, dārzeņiem vai salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit