15Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gspināti500 mlzemenes1 saujamellenes50 ggrauzdēti pekanrieksti (vai valrieksti)100 gsvaigais kazas siers MĒRCEI:2 ĒKaveņu etiķis6 ĒKolīveļļa1 ĒKmedus0.5 TKDižonas sinepes2 ĒKkapāti Šalotes sīpoli šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
Sagatavošana
1
Smalki sakapā sīpolus un sajauc mērci, samaisot visas mērces sastāvdaļas.
2
Ja nepieciešams, apgrauzdē riekstus un atdzesē.
3
Salātu traukā liek spinātu lapiņas, pa virsu kārto uz pusēm pārgrieztas zemenes, uzber mellenes, riekstus un sadrupina svaigo kazas sieru.
4
Pasniedz salātus, aplejot ar mērci, nemaisot.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit