Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Lieliska, pikanta uzkoda ar bagātīgu garšas buķeti, ko baudīt vakarā ar glāzi sarkanvīna. Saderēsies ar dažādām Vidusjūras stila uzkodām.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 čabatas kukulis300 gmarinētas grilētas paprikas200 gkazas siers150 gvītināts šķiņķis1 ĒKolīveļļa1 ĒKkapāti pētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

Sagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC.

2

Sagriež šķēlēs čabatas kukuli, aprasina viegli ar olīveļļu un liek karstā cepeškrāsnī grauzdēties apmēram 7 minūtes.

3

Kad grauzdiņi gatavi, uz tiem liek marinētas grilētās paprikas (recepti var izlasīt šeit), siera šķēli un vītināta šķiņķa šķēli.

4

Aprasina ar olīveļļu un uzkaisa pētersīļu zaļumus. Pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!