![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/2a04b700-7975-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 kartupeļi2 olu baltumi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari timiāns pasniegšanai
Sagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 200ºC, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un viegli ietaukojot.
2
Notīra kartupeļus un sagriež slaidās daiviņās vai salmiņos. Olu baltumus lielā bļodā sakuļ mīkstās putās, pievieno sāli un piparus. Iemaisa sagrieztos kartupeļus.
3
Kartupeļus vienmērīgi, vienā kārtā izklāj uz cepamās plāts un cep gatavus, līdz tie zeltaini un kraukšķīgi, apmēram 45 min.
4
Pasniedzot apkaisa ar timiāna lapiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit