Foto: Shutterstock
Nekas tā neuzlabo pašsajūtu pēc kārtīgām svinībām, kā vitamīniem un antioksidantiem bagāts smūtijs. Šī būs lieliska paģiru recepte ne tikai pēc Jāņiem, bet jebkurām citām svinībām, kad grādīgie dzērieni lietoti krietni vien vairāk, kā organisms spēj izturēt.

::recepte::

Ābolus sagriež daiviņās un iztīra to serdi. Gurķus sagriež resnos stiebriņos. Ingveru sagriež nelielās šķēlītēs.

Spēcīgā blenderī liek ābolus, gurķi, spinātus, ingvera gabaliņus, nelielu kumšķi ar piparmētru lapiņām un medu. Visu sablendē līdz smūtija konsistencei.

Zaļo kokteili caur sietu izkāš nelielā sulas traukā. Pielej klāt zaļo tēju un no citrona izspiestu sulu.

Kokteili samaisa un lej divās garajās glāzēs. Rotā ar kādu piparmētru lapiņu.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!