8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gteļa gaļa4 ĒKmilti4 olas1 ĒKeļļa šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari8 ĒKrīvmaize eļļa (cepšanai)
Pagatavošana
1
Sagriež teļa gaļu četrās šķēlēs, apmēram pirksta biezumā. Vienā seklā šķīvī ieber miltus, otrā iesit un viegli sakuļ olu, pievienojot vienu ēdamkaroti eļļu, sāli un piparus. Trešajā šķīvī ieber baltmaizes rīvmaizi.
2
Sakarsē pannu ar eļļu. Gaļas šķēles vispirms apvārta miltos, pēc tam olas maisījumā un beigās rīvmaizē. Liek karstā eļļā un cep no abām pusēm, līdz zeltaini brūnas, apmēram 5 minūtes no katras puses. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit