12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gvistas stilbiņi1 burkāns1 sīpols1 paprika100 mlmung pupiņas1 paciņa Santa Maria piedevas vistas gaļai - dzeltenais karijs2 lociņi1 citrona sula200 mlSanta Maria krēmveida kokosriekstu piens vai saldais krējums500 mlvistas buljons Santa Maria aso sarkano čili piparu pārslas eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Katlā ar eļļu un piedevām apcep sīpolus, burkānus, vistas gaļu un beigās pievieno papriku.
2
Pielej karstu buljonu un pāris minūtes pavāra.
3
Pievieno kokosriekstu pienu un pupiņas un īsu brīdi pavāra.
Pievieno citrona sulu.
4
Pasniedzot rotā ar lokiem un čili piparu pārslām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit