Foto: Publicitātes foto
Jaunu garšu meklējumos piedāvājam izmēģināt šo recepti - kukurūzas polenta ar liellopa sirdi un zaļajiem pipariem. Vērts censties!

Lai pagatavotu sirdis, izšķīdina ūdenī sāli. Nomazgā sirdis tekošā ūdenī un liek sālsūdenī mērcēties aptuveni stundu.

Izņem no ūdens un pārkaisa ar piedevu medījumam (viena tējkarote maisījuma vienai sirdij).

Gatavojot gaļu, sagriež to mazākos gabaliņos un pārkaisa ar piedevu medījumam. Cep pannā ar 50 g sviesta, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna, un tad 6–7 minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.

Atlikušos 50 g sviesta izmanto, lai pagatavotu mērci. Uzvāra pienu un saldo krējumu kopā ar sasmalcinātiem zaļajiem pipariem.

Pievieno polentu, samazina liesmu un vāra desmit minūtes. Iecilā 50 g mīksta sviesta, pievieno rīvētu Parmas sieru un viegli samaisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!