![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/6f5c4ee0-7992-11ed-a078-1f95808cc6d6.jpg?w=576&h=313)
2160Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcidonijas2 kgcukurs
Sagatavošana
1
Cidonijas sagriež plānās šķēlītēs un apkaisa ar cukuru. Ļauj izdalīties sīrupam.
2
Sagrieztās un "atsīrupotās" cidonijas notecina caurdurī, sīrupu sapilda pudelēs, bet šķēlītes saliek kastītēs vai maisiņos un sasaldē, noturot sukādes saldētavā vismaz uz vienu nakti.
3
Tieši sasaldēšana sukādes padarīs mīkstas un sakožamas. No saldētajām šķēlītēm gatavo sukādes, tās divas dienas istabas temperatūrā apžāvējot.
Recepti iesūtīja: Dace Auzenbaha.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit