Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Gards smēriņš, kuru ziest uz apgrauzdētām maizītēm – tā pagatavošanai nepieciešams vien sviests, garneles un garšvielas. Garšos labi kā brokastīs, tā citās maltītēs, piemēram, pie karstas krēmzupas bļodiņas.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gsviests400 ggarneles0.5 citrona miziņa šķipsnakajēnas pipari šķipsnamuskatrieksts sāls melnie pipari6 kātiņi dilles grauzdiņi PIEDERUMI:6 mazi trauciņi pasniegšanai

Sagatavošana

1

Katliņā izkausē sviestu, pievieno garneles un uz lēnas uguns visu gatavo aptuveni 3-4 minūtes.

2

Pēc tam piemaisa sarīvēto citrona miziņu, Kajēnas piparus, muskatriekstu, sāli un melnos piparus.

3

Visu apmaisa un vienlīdzīgi salej 4-6 mazajos sviesta trauciņos tā, lai sviests tiktu pārliets garnelēm.

4

Trauciņus atdzesē, lai sviests sastingtu.

5

Trauciņus pēc tam garnē ar dillēm un pasniedz kopā ar apgrauzdētas maizītes šķēlēm, katram ēdājam piešķirot pa sviesta trauciņam.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!