Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Saldi sāļais našķis, uzkošanai starp ēdienreizēm, skatoties kādu filmu vai hokeja spēli. Brokastu pārslām un riekstiem pikantumu piešķirs sausā paprikas garšviela, bet Vorčesteras mērce palīdzēs mikslim saķept.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
150 guzpūstu kviešu pārslu kvadrātiņi75 gauzu brokastu pārslas100 gpistācijas100 gpekanrieksti1 ĒKsāls pārslas2 TKpaprikas garšviela6 ĒKolīveļļa4 ĒKVusteras mērce4 rozmarīna zariņi PIEDERUMI:2 cepamās pannas, izklātas ar cepamo papīru

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.

2

Bļodā ber kviešu brokastu pārslu kvadrātiņus, auzu brokastu pārslas, pistācijas, pekanriekstus, sāli, paprikas garšvielu un visu kārtīgi samaisa.

3

Citā bļodiņā sajauc olīveļļu ar Vorčesteras mērci. Mērci pēc tam pārlej sausajām mikšļa sastāvdaļām un kārtīgi sajauc.

4

Masu sadala uz pusēm un izklāj uz katras cepamās pannas. Pa virsu uzliek rozmarīna zariņus.

5

Pannas liek cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes, ik pa laikam uzkodu miksli apmaisot.

6

Kad gatavs, ņem laukā no cepeškrāsns, atdzesē un liek cieši noslēdzamā traukā. Uzglabā līdz pat divām nedēļām.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!