Foto: Shutterstock
Patīkami maiga un vitamīniem bagāta brokoļu un ābolu krēmzupa, ar kuru mieloties reizēs, kad gribas ko vieglu. Gatavo zupu var pasniegt tāpat, vai pievienot sēkliņas vai grauzdiņus.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
1 sīpols1 ābols2 TKeļļa750 mlkarsts dārzeņu buljons250 gbrokoļi3 ĒKpētersīļi (sakapāti) sāls pipari

Pagatavošana

1

Katliņā ielej eļļu un ieber sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu (pirms tam nomizotu un iztīrītu) ābolu. Apcep aptuveni piecas minūtes, ar katliņam uzliktu vāku.

2

Pēc tam pārlej pāri dārzeņu buljonu un saber klāt sagrieztus brokoļus. Zupai ļauj sākt vārīties un gatavo aptuveni 15 minūtes.

3

Izvārītajai zupai pievieno pētersīļus. Zupu sablendē ar rokas blenderi vai pārlej lielajā virtuves blenderī.

4

Kad krēmzupa sablendēta, lej bļodiņās un pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!