Foto: Publicitātes attēls
Kamambērs ar dzērvenēm un pistācijām greznos ikvienu svinību galdu. Vai kalpos kā garda uzkoda vakaram divvientulībā kamīna priekšā. Katrā ziņā aukstos ziemas mēnešus grūti iedomāties bez šī grēcīgi krēmīgā un aromātiskā ceptā siera.

Gatavošana:

::recepte:

Cepeškrāsni uzkarsē 180 grādus karstu. Sieru izņem no iepakojuma un liek uz pannas, kura izklāta ar cepampapīru.

Liek krāsnī un cep, līdz siera augšpusīte "uzpūšas" jeb paceļas uz augšu (aptuveni 15 minūtes). Izņem no cepeškrāsns un atdzesē 5-8 minūtes. Atdzesēšana pirms pasniegšanas nepieciešama, jo siers cepoties ritulīša iekšpusē kļūst ļoti karsts.

4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
120 gNaturek camembert natural siers350 glielogu dzērvenes cukura sīrupā1 ĒKkļavu sīrups sasmalcinātas lapiņas no viena rozmarīna zariņa

Sagatavošana

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!