Foto: Publicitātes attēli
Gardās gotiņu konfektes, kas pagatavotas mazliet citādi. Garšos kā bērniem, tā pieaugušajiem. "Lai konfektes un citi saldumi būtu garšīgāki, iesaku izmantot bioloģiskos produktus," dod padomu receptes radītājs, "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants.

Katlā ieber cukuru, pielej ūdeni un maisot vāra uz lēnas uguns, līdz cukurs karamelizējas.

Pie karameles pievieno saldo krējumu un ļauj vārīties, līdz masa sabiezē un kļūst gaiši brūna.

Karamelei pievieno sviestu, kārtīgi samaisa un ļauj nedaudz pavārīties.

Kā pēdējo pievieno kaņepju sēklas ar lazdu riekstiem. Rūpīgi samaisa.

Masu lej silikona formiņās un atdzesē. Pēc tam izņem no formiņām un konfektes gatavas ēšanai!

Šo un citus gardumus bērniem būs iespēja iemācīties gatavot kopā ar "Restorāns 3" komandu "Elkor Plaza" rīkotajā "Elkor pavasara festivāls bērniem" 19. martā no pulksten 12 .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!