Foto: Privātais arhīvs

"Piecas minūtes, un esi sevi nodrošinājis ar vakaram vajadzīgo enerģijas devu! Kuram gan ir vēlēšanās tērēt savu laiku, lai pēc darba ilgi gatavotu un bārstītos ar garšvielām. Rupjmaize piepildīs izsalkušo vēderu ar sāta sajūtu, savukārt pikantais siers piešķirs īsto noskaņu bez problēmām, jo satur visas nepieciešamās garšvielas," par savu veikumu raksta Kārlis. Šī ir viena no receptēm, kas piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursā.

5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 šķēlerupjmaize1 ola3 šķēlessiers, piemēram, "Trikata" Meksikāņu prieks paprikas vai cita garšvielu mērce dārzeņi dekorēšanai

Sagatavošana

1

Uzkarsē pannu un apcep olu no vienas puses. Uzmanīgi apgriežot olu uz otriem sāniem, apcepto pusi pārklāj ar siera šķēlēm un ļauj tām izkust.

2

Izcepto un apsieroto olu liek uz rupjmaizes, ko pirms tam apsmērē ar paprikas vai citu mērci pēc paša izvēles.

3

Izbauda sava 5 minūšu darba augļus jeb šajā gadījumā – maizītes.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!