Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Sacepumiem nebūt nav jābūt sarežģītiem – vajadzēs vien kartupeļus, zivs gabaliņus un mazliet piena mērces. Visu liec cepamtraukā, krāsnī iekšā un gardas pusdienas vai vakariņas gatavas!

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.

Kartupeļus ieber katliņā, pārlej ar ūdeni un vāra 15 minūtes. Pēc tam nokāš un saspaida ar 30 gramiem sviesta un divām ēdamkarotēm piena.

Atlikušo pienu uzsilda nelielā katliņā kopā ar sviestu un miltiem. Masu apmaisa, lai neveidotos kunkuļi un tā būtu vienmērīga. Bagātīgi pievieno garšvielas.

Karstumizturīgā traukā ielej piena mērci. Virsū izkārto saldētus vai svaigus zivs gabaliņus, bet zivij virsū liek samīcītos kartupeļus.

Sacepumu liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes, līdz virsa apbrūnējusi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!