Foto: Shutterstock
Kārdinoši krēmīga pasta ar zirnīšiem, šķiņķa gabaliņiem un kūstošu cieto sieru. Maltīte, kas pabaros pat visizsalkušāko ēdāju un liks vaicāt pēc papildporcijas.

::recepte::

"Linguine" pastu izvāra sālsūdenī. Aptuveni 2 minūtes pirms gatavošanas beigām, pievieno arī zaļos zirnīšus.

Paralēli nelielā mērces katliņā uzkarsē saldo krējumu, pievienojot tam salviju, tējkaroti sāls un piparus pēc garšas. Saldā krējuma mērci karsē, līdz tā sabiezē (3-5 minūtes).

Kad pasta izvārījusies, to nokāš un pievieno katliņā ar mērci. Tajā saber arī kubiņos sagrieztu šķiņķi un sarīvēto sieru. Visu kārtīgi samaisa.

Pasniedz, kamēr pasta vēl karsta. Tai virsū var uzkaisīt vēl cieto sieru un pievienot garšvielas, ja nepieciešams.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!