15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gmellenes bezē cepumi300 mlsaldais krējums1.5 ĒKpūdercukurs1 TKvaniļas ekstrakts
Sagatavošana
1
Mellenes noskalo un nosusina. Bezē cepumus sadrupina lielās drupačās.
2
Lielā bļodā ielej aukstu saldo krējumu, pievieno vaniļas ekstraktu un pūdercukuru. Saputo stingrās putukrējuma putās.
3
Sagatavo četrus deserta traukus vai glāzes. Vispirms pamatnē ieber nedaudz sadrupināto bezē cepumu, tad uzkaisa mellenes. Mellenēm virsū liek krietnu ēdamkaroti putukrējuma.
4
Šādā secībā sapilda glāzes līdz augšai pilnas.
5
Desertu pasniedz uzreiz vai nedaudz atdzesē ledusskapī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit