![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9c70ae70-60de-11ed-8e26-a19504f0f253.jpg?w=576&h=313)
35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.nelieli kabači100 gpērļu grūbas2 gab.tomāti300 gvistas fileja pēc garšasfetas siers pēc garšasgaršvielas pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Vispirms novāri grūbas, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Pēc vārīšana grūbas noskalo zem tekoša, auksta ūdens, lai tās nesalīp vienā pikucī, bet ir irdenas.
2
Pārgriez uz pusēm kabačus, izgreb mīkstumu un liec laiviņas uz cepamās plāts, kur izklāts cepampapīrs.
3
Mazos gabaliņos sagriez vistas fileju un tomātus, liec bļodā. Samaisi to kopā ar grūbām, garšvielām un kubiciņos sagrieztu sieru.
4
Masu pildi kabaču laiviņās un liec cepties 200 grādos uz 20-25 minūtēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit