25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 TKsezama eļļa750 glaša fileja ingvers, 2,5cm gabaliņš4 ĒKmaiga sojas mērce1 sarkanais čili3 ĒKmedus3 sīpolloki
Pagatavošana
1
Ņem lielu folijas sloksni un apsmērē ar eļļu. Folijas sloksnes viducī liek laša fileju.
2
Ingveru nomizo un sarīvē, čili izņem sēkliņas un sakapā. Sakapā arī sīpollokus.
3
Lasim pārkaisa ingveru, pārlej sojas mērci un pārber sakapāto čili. Tad lasi apziež ar medu un pārkaisa ar lociņiem.
4
Foliju satin vaļīgā kabatiņā un uzliek lasi uz karsta grila. Cep uz oglēm 10-15 minūtes, līdz zivs mīksta un tās gabaliņi viegli atdalās.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit