Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Viegli pikantas cūkgaļas ribiņas ar saldeni skābu, biezu mērci. Ēd ribiņas tāpat vai pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.

::recepte::

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

Lielā cepamtraukā ielej karstu ūdeni, izšķīdina tajā buljona kubiņu. Pievieno sakapātus sīpolus, saspiestas ķiploku daiviņas un virsū uzliek cūkas ribiņas. Apkaisa ar garšvielām.

Trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī cepties 50 minūtes.

Tikmēr sajauc atsevišķā traukā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas.

Kad ribiņas gatavas, tām notecina lieko buljonu un pārlej ar pagatavoto mērci.

Ribiņas liek atpakaļ krāsnī un grila režīmā cep 5-10 minūtes, apgriežot, ja vajadzīgs.

Pasniedz, kamēr vēl siltas.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!