Фото: Publicitātes attēls
Smeķīgas siermaizītes ar sēnēm, sīpoliem un aromātisko timiānu. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.
30recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
4 šķēlestostermaize4 šķēlessiers ar amoliņu200 gsēnes (šampinjoni vai austersēnes)1 Šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa1 timiāna zariņš100 gspināti eļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari

recipe.preparation

1

Karstā pannā ar eļļu apcep iepriekš sakapātu sīpolu, ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes un visu kārtīgi sacep.

2

Liec klāt spinātus un noņem no uguns, pieber sāli un piparus pēc garšas.

3

Uz maizes kārto sēnes ar spinātiem, pārklāj ar sieru un cep krāsnī. Pasniedz karstu.

Padoms: labi garšos ar sauso vīnu vai nefiltrētu alu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !